Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effects of processing conditions on the stability of polyphenolic contents and antioxidant capacity of Dolichos lablab L.
 
 
Titel: Effects of processing conditions on the stability of polyphenolic contents and antioxidant capacity of Dolichos lablab L.
Auteur: Maheshu, Vellingiri
Priyadarsini, Deivamarudhachalam Teepica
Sasikumar, Jagathala Mahalingam
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 4 pagina's 731-738
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland