Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effects of solid content and temperature on viscosity of tapioca meal
 
 
Titel: Effects of solid content and temperature on viscosity of tapioca meal
Auteur: Adebowale, Abdul-Rasaq A.
Sanni, Lateef O.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 3 pagina's 573-578
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland