Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Jilebi 2: Flowability, pourability and pH of batter as affected by fermentation
 
 
Titel: Jilebi 2: Flowability, pourability and pH of batter as affected by fermentation
Auteur: Chakkaravarthi, A.
Kumar, H. N. Punil
Bhattacharya, Suvendu
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 2 pagina's 293-300
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland