Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and storage stability of flaxseed chutney powder, a functional food adjunct
 
 
Titel: Preparation and storage stability of flaxseed chutney powder, a functional food adjunct
Auteur: Rao, Pamidighantam Prabhakara
Rao, Galla Narsing
Mala, Kripanand Sathiya
Balaswamy, Karakala
Satyanarayana, Akula
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 1 pagina's 129-134
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland