Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and evaluation of antioxidant activities of peptides obtained from defatted wheat germ by fermentation
 
 
Titel: Preparation and evaluation of antioxidant activities of peptides obtained from defatted wheat germ by fermentation
Auteur: Niu, Li-Ya
Jiang, Shao-Tong
Pan, Li-Jun
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 1 pagina's 53-61
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland