Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effect of line, soaking and cooking time on water absorption, texture and splitting of red kidney beans
 
 
Titel: Effect of line, soaking and cooking time on water absorption, texture and splitting of red kidney beans
Auteur: Zamindar, Nafiseh
Baghekhandan, Mohamad Shahedi
Nasirpour, Ali
Sheikhzeinoddin, Mahmoud
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 1 pagina's 108-114
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland