Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ethanolic extract of clove on the keeping quality of fresh mutton during storage at ambient temperature (25 ± 2 °C)
 
 
Titel: Effect of ethanolic extract of clove on the keeping quality of fresh mutton during storage at ambient temperature (25 ± 2 °C)
Auteur: Kumudavally, K. V.
Tabassum, Aisha
Radhakrishna, K.
Bawa, A. S.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 48 (2011) nr. 4 pagina's 466-471
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland