Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Rheological behaviors of doughs reconstituted from wheat gluten and starch
 
 
Titel: Rheological behaviors of doughs reconstituted from wheat gluten and starch
Auteur: Yang, Yanyan
Song, Yihu
Zheng, Qiang
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 48 (2011) nr. 4 pagina's 489-493
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland