Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Milk powder induced lipid peroxidation reduction using Ku Ding tea (Lactuca taiwaniana Maxim) in rats
 
 
Titel: Milk powder induced lipid peroxidation reduction using Ku Ding tea (Lactuca taiwaniana Maxim) in rats
Auteur: Xiao, W. J.
Han, X. F.
Tan, Z. L.
Tang, S. X.
Gong, Z. H.
Bamikole, M. A.
Ren, G. P.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 48 (2010) nr. 4 pagina's 447-453
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland