Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Kinetics of ascorbic acid loss during hot water blanching of fluted pumpkin (Telfairia occidentalis) leaves
 
 
Titel: Kinetics of ascorbic acid loss during hot water blanching of fluted pumpkin (Telfairia occidentalis) leaves
Auteur: Ariahu, Charles C.
Abashi, Diana K.
Chinma, Chiemela Enyinnaya
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 48 (2010) nr. 4 pagina's 454-459
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland