Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Relationship of starch changes to puffing expansion of parboiled rice
 
 
Titel: Relationship of starch changes to puffing expansion of parboiled rice
Auteur: Mahanta, Charu Lata
Bhattacharya, K. R.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 47 (2010) nr. 2 pagina's 182-187
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland