Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Hyperbaric Storage Effect on Enzyme Activity and Texture Characteristics of Raw Meat
 
 
Titel: Hyperbaric Storage Effect on Enzyme Activity and Texture Characteristics of Raw Meat
Auteur: Santos, Mauro D.
Matos, Gabriela
Pinto, Carlos A.
Carta, Ana Salgueiro
Lopes-da-Silva, José A.
Delgadillo, Ivonne
Saraiva, Jorge A.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 13 () nr. 3 pagina's 642-650
Jaar: 2020-11-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland