Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 94 gevonden artikelen
 
 
  High-Pressure Carbon Dioxide Used for Pasteurization in Food Industry
 
 
Titel: High-Pressure Carbon Dioxide Used for Pasteurization in Food Industry
Auteur: Yu, Tonghuan
Niu, Liyuan
Iwahashi, Hitoshi
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 12 () nr. 3 pagina's 364-380
Jaar: 2020-07-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland