Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of Gluten by Lactococcus lactis LLGKC18 Reduces its Antigenicity and Allergenicity
 
 
Titel: Fermentation of Gluten by Lactococcus lactis LLGKC18 Reduces its Antigenicity and Allergenicity
Auteur: El Mecherfi, Kamel-Eddine
Lupi, Roberta
Cherkaoui, Mehdi
Albuquerque, Marcela A. C.
Todorov, Svetoslav Dimitrov
Tranquet, Olivier
Klingebiel, Caroline
Rogniaux, Hélène
Denery-Papini, Sandra
Onno, Bernard
de Melo Franco, Bernadette Dora Gombossy
Larré, Colette
Verschenen in: Probiotics and antimicrobial proteins
Paginering: Jaargang 14 () nr. 5 pagina's 779-791
Jaar: 2021-06-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland