Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Storage Stability of Lactobacillus paracasei as Free Cells or Encapsulated in Alginate-Based Microcapsules in Low pH Fruit Juices
 
 
Titel: Storage Stability of Lactobacillus paracasei as Free Cells or Encapsulated in Alginate-Based Microcapsules in Low pH Fruit Juices
Auteur: Rodrigues, Dina
Sousa, Sérgio
Gomes, Ana M.
Pintado, Maria M.
Silva, José P.
Costa, Paulo
Amaral, Maria H.
Rocha-Santos, Teresa
Freitas, Ana C.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 7 pagina's 2748-2757
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland