Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of the Fermentation of Cantaloupe Juice by Lactobacillus casei NRRL B-442
 
 
Titel: Optimization of the Fermentation of Cantaloupe Juice by Lactobacillus casei NRRL B-442
Auteur: Fonteles, Thatyane Vidal
Costa, Mayra Garcia Maia
Jesus, Ana Laura Tibério de
Rodrigues, Sueli
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 7 pagina's 2819-2826
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland