Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Improving Blended Carrot-Orange Juice Quality by the Addition of Cyclodextrins During Enzymatic Clarification
 
 
Titel: Improving Blended Carrot-Orange Juice Quality by the Addition of Cyclodextrins During Enzymatic Clarification
Auteur: Karangwa, Eric
Hayat, Khizar
Rao, Ling
Nshimiyimana, Dominique Savio
Foh, Mohamed B. K.
Li, Li
Ntwali, Janvier
Raymond, Linda Virginie
Xia, Shuqin
Zhang, Xiaoming
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 6 pagina's 2612-2617
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland