Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Treating of Squid with Sodium Chloride in Combination with Oxidising Agent on Bleaching, Physical and Chemical Changes During Frozen Storage
 
 
Titel: Effect of Treating of Squid with Sodium Chloride in Combination with Oxidising Agent on Bleaching, Physical and Chemical Changes During Frozen Storage
Auteur: Benjakul, Soottawat
Sungsri-in, Rattana
Kijroongrojana, Kongkarn
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 6 pagina's 2077-2084
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland