Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 62 gevonden artikelen
 
 
  A Combination of Fat Replacers Enables the Production of Fat-reduced Shortdough Biscuits with High-sensory quality
 
 
Titel: A Combination of Fat Replacers Enables the Production of Fat-reduced Shortdough Biscuits with High-sensory quality
Auteur: Forker, Anne
Zahn, Susann
Rohm, Harald
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 6 pagina's 2497-2505
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 62 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland