Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of the Antibacterial Activity of Half-Fin Anchovy (Setipinna taty) Hydrolysates
 
 
Titel: Optimization of the Antibacterial Activity of Half-Fin Anchovy (Setipinna taty) Hydrolysates
Auteur: Song, Ru
Wei, Rongbian
Zhang, Bin
Wang, Dongfeng
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 5 pagina's 1979-1989
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland