Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Lipase-Mediated Interesterification of Oils for Improving Rheological, Heat Transfer Properties and Stability During Deep-Fat Frying
 
 
Titel: Lipase-Mediated Interesterification of Oils for Improving Rheological, Heat Transfer Properties and Stability During Deep-Fat Frying
Auteur: Debnath, Sukumar
Prakash, Maya
Lokesh, Belur R.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 5 pagina's 1630-1641
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland