Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Application of Response Surface Methodology to Improve Fermentation Time and Rheological Properties of Probiotic Yogurt Containing Lactobacillus reuteri
 
 
Titel: Application of Response Surface Methodology to Improve Fermentation Time and Rheological Properties of Probiotic Yogurt Containing Lactobacillus reuteri
Auteur: Bitaraf, Mona Sadat
Khodaiyan, Faramarz
Mohammadifar, Mohammad Amin
Mousavi, Seyed Mohammad
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 4 pagina's 1394-1401
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland