Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Kinetics of Mass Transfer in Microwave Precooked and Deep-Fat Fried Ostrich Meat Plates
 
 
Titel: Kinetics of Mass Transfer in Microwave Precooked and Deep-Fat Fried Ostrich Meat Plates
Auteur: Amiryousefi, Mohammad Reza
Mohebbi, Mohebbat
Khodaiyan, Faramarz
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 3 pagina's 939-946
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland