Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  A Novel Machine Learning–Based Approach for Characterising the Micromechanical Properties of Food Material During Drying
 
 
Titel: A Novel Machine Learning–Based Approach for Characterising the Micromechanical Properties of Food Material During Drying
Auteur: Khan, M. Imran. H.
Longa, Duval
Sablani, Shyam S.
Gu, YuanTong
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 2 pagina's 420-433
Jaar: 2022-11-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland