Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional and Technological Aspects of the Production of Proteic Extruded Snacks Added of Novel Raw Materials
 
 
Titel: Nutritional and Technological Aspects of the Production of Proteic Extruded Snacks Added of Novel Raw Materials
Auteur: Gomes, Karolynne Sousa
Berwian, Gabrielle Fusiger
Batistella, Valeska Morgana Correia
Bender, Leticia Eduarda
Reinehr, Christian Oliveira
Colla, Luciane Maria
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 2 pagina's 247-267
Jaar: 2022-07-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland