Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Sulfur-Containing Amino Acids and High Hydrostatic Pressure on Structure and Gelation Properties of Sweet Potato Protein
 
 
Titel: Effects of Sulfur-Containing Amino Acids and High Hydrostatic Pressure on Structure and Gelation Properties of Sweet Potato Protein
Auteur: Zhao, Zhong-Kai
Mu, Tai-Hua
Zhang, Miao
Richel, Aurore
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 12 (2019) nr. 11 pagina's 1863-1873
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland