Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Added Phenolics on the Lipid Deterioration and Antioxidant Content of Deep-Fried Potato Fritters
 
 
Titel: Effects of Added Phenolics on the Lipid Deterioration and Antioxidant Content of Deep-Fried Potato Fritters
Auteur: Sun-Waterhouse, Dongxiao
Xue, Dongni
Wadhwa, Sandhya
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 11 pagina's 3256-3265
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland