Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the Sugar Replacement by Citrus Fibre on the Physical and Structural Properties of Wheat-Corn Based Extrudates
 
 
Titel: Effect of the Sugar Replacement by Citrus Fibre on the Physical and Structural Properties of Wheat-Corn Based Extrudates
Auteur: Pitts, Keith F.
McCann, Thu H.
Mayo, Sherry
Favaro, Jenny
Day, Li
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 11 pagina's 1803-1811
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring