Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Bread Staling: Changes During Storage Caused by the Addition of Calcium Salts and Inulin to Wheat Flour
 
 
Titel: Bread Staling: Changes During Storage Caused by the Addition of Calcium Salts and Inulin to Wheat Flour
Auteur: Salinas, María V.
Puppo, María C.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 11 pagina's 2067-2078
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland