Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Arginase Activity Characterization During Alcoholic Fermentation by Sequential Inoculation with Non-Saccharomyces and Saccharomyces Yeast
 
 
Titel: Arginase Activity Characterization During Alcoholic Fermentation by Sequential Inoculation with Non-Saccharomyces and Saccharomyces Yeast
Auteur: Benucci, Ilaria
Esti, Marco
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 14 () nr. 11 pagina's 1996-2003
Jaar: 2021-09-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland