Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 189 van 209 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Natural Ingredients (Amaranth and Pumpkin Seeds) on the Quality Properties of Chicken Burgers
 
 
Titel: The Effect of Natural Ingredients (Amaranth and Pumpkin Seeds) on the Quality Properties of Chicken Burgers
Auteur: Longato, Erica
Lucas-González, Raquel
Peiretti, Pier Giorgio
Meineri, Giorgia
Pérez-Alvarez, Jose Angel
Viuda-Martos, Manuel
Fernández-López, Juana
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 11 pagina's 2060-2068
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 189 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland