Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Application of Vacuum Frying as a Furan and Acrylamide Mitigation Technology in Potato Chips
 
 
Titel: Application of Vacuum Frying as a Furan and Acrylamide Mitigation Technology in Potato Chips
Auteur: Mariotti-Celis, María S.
Cortés, Pablo
Dueik, Verónica
Bouchon, Pedro
Pedreschi, Franco
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 11 pagina's 2092-2099
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland