Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 76 gevonden artikelen
 
 
  The effect of the use of hop additives and lactic acid bacteria starter in the preparation of dough on the properties of the resulting dough and bread
 
 
Titel: The effect of the use of hop additives and lactic acid bacteria starter in the preparation of dough on the properties of the resulting dough and bread
Auteur: Gö, D.
Ercan, R.
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 205 (1997) nr. 2 pagina's 135-139
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland