Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Stability of sulphadimidine during raw fermented sausage preparation: reaction of sulphadimidine with nitrite
 
 
Titel: Stability of sulphadimidine during raw fermented sausage preparation: reaction of sulphadimidine with nitrite
Auteur: Smit, Laurentius A.
Haagsma, N.
Ruiter, A.
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 206 (1998) nr. 2 pagina's 94-98
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland