Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Physical properties of enzyme-supplemented doughs and relationship with bread quality parameters
 
 
Titel: Physical properties of enzyme-supplemented doughs and relationship with bread quality parameters
Auteur: Martínez-Anaya, M. Antonia
Jiménez, Teresa
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 206 (1998) nr. 2 pagina's 134-142
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland