Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Correlations of carbon isotope ratios of wine ingredients for the improved detection of adulterationsI. Organic acids and ethanol
 
 
Titel: Correlations of carbon isotope ratios of wine ingredients for the improved detection of adulterationsI. Organic acids and ethanol
Auteur: Weber, D.
Roßmann, A.
Schwarz, S.
Schmidt, H.-L.
Verschenen in: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, Food research and technology
Paginering: Jaargang 205 (1997) nr. 2 pagina's 158-164
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland