Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Electrostatic Interaction between Soy Proteins and Pectin in O/W Emulsions Stabilization by Ultrasound Application
 
 
Titel: Electrostatic Interaction between Soy Proteins and Pectin in O/W Emulsions Stabilization by Ultrasound Application
Auteur: Albano, Kivia M.
Cavallieri, Ângelo Luiz Fazani
Nicoletti, Vânia R.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 15 () nr. 3 pagina's 297-312
Jaar: 2020-01-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland