Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Partial Replacement of Gelatin in High Sugar Gels with Gellan on their Textural, Rhelogical, and Thermal Properties
 
 
Titel: Effects of Partial Replacement of Gelatin in High Sugar Gels with Gellan on their Textural, Rhelogical, and Thermal Properties
Auteur: Ikeda, S.
Henry, K.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 11 (2016) nr. 4 pagina's 400-409
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland