Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Implementation of kinetics and response surface methodology reveals contrasting effects of catechin and chlorogenic acid on the development of browning in wine model systems containing either ascorbic acid or sulphite
 
 
Titel: Implementation of kinetics and response surface methodology reveals contrasting effects of catechin and chlorogenic acid on the development of browning in wine model systems containing either ascorbic acid or sulphite
Auteur: Tomic, Dusan
Grigorakis, Spyros
Loupassaki, Sofia
Makris, Dimitris P.
Verschenen in: European food research and technology
Paginering: Jaargang 243 (2016) nr. 4 pagina's 565-574
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland