Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Release of aroma compounds from dry-fermented sausages as affected by antioxidant and saliva addition
 
 
Titel: Release of aroma compounds from dry-fermented sausages as affected by antioxidant and saliva addition
Auteur: Flores, Mónica
Olivares, Alicia
Verschenen in: European food research and technology
Paginering: Jaargang 228 (2008) nr. 2 pagina's 283-290
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland