Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 61 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study of tea catechins and α-tocopherol as antioxidants in cooked beef and chicken meat
 
 
Titel: A comparative study of tea catechins and α-tocopherol as antioxidants in cooked beef and chicken meat
Auteur: Tang, Shuze
Kerry, Joe P.
Sheehan, David
Buckley, Joe D.
Verschenen in: European food research and technology
Paginering: Jaargang 213 (2001) nr. 4-5 pagina's 286-289
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland