Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Comparative Analysis of Fermentation of Lactose and its Components, Glucose and Galactose, by Interstrain Hybrids of Dairy Yeast Kluyveromyces lactis
 
 
Titel: Comparative Analysis of Fermentation of Lactose and its Components, Glucose and Galactose, by Interstrain Hybrids of Dairy Yeast Kluyveromyces lactis
Auteur: Lyutova, L. V.
Naumova, E. S.
Verschenen in: Applied biochemistry and microbiology
Paginering: Jaargang 59 () nr. 9 pagina's 1150-1156
Jaar: 2024-01-12
Inhoud:
Uitgever: Pleiades Publishing, Moscow
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland