Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
 
  A QUANTITATIVE STUDY OF THE ADSORPTION IN SOLUTION AND AT INTERFACES OF SUGARS, DEXTRIN, STARCH, GUM ARABIC, AND EGG ALBUMIN, AND THE MECHANISM OF THEIR ACTION AS EMULSIFYING AGENTS
 
 
Titel: A QUANTITATIVE STUDY OF THE ADSORPTION IN SOLUTION AND AT INTERFACES OF SUGARS, DEXTRIN, STARCH, GUM ARABIC, AND EGG ALBUMIN, AND THE MECHANISM OF THEIR ACTION AS EMULSIFYING AGENTS
Auteur: Clark, George L.
Mann, William A.
Verschenen in: The journal of biological chemistry
Paginering: Jaargang 52 () nr. 1 pagina's 157-182
Jaar: 1922
Inhoud:
Uitgever: © 1922 ASBMB. Currently published by Elsevier Inc; originally published by American Society for Biochemistry and Molecular Biology.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland