Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Insights into the gel and electronic sense characteristics of meat batters made from Funiu white goat and Oula sheep meat in different rigor states
 
 
Titel: Insights into the gel and electronic sense characteristics of meat batters made from Funiu white goat and Oula sheep meat in different rigor states
Auteur: Li, Shaobo
Zhang, Dequan
Xiang, Can
Ge, Yue
Liu, Huan
Zheng, Xiaochun
Chen, Li
Wang, Zhenyu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland