Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Approach to evaluate the sensory quality deterioration of chicken seasoning using characteristic oxidation indicators
 
 
Titel: Approach to evaluate the sensory quality deterioration of chicken seasoning using characteristic oxidation indicators
Auteur: Xu, Hao-Yu
Chen, Xiao-Wei
Li, Jun
Bi, Yan-Lan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland