Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Influence of calcium sulfate incorporated with gluconolactone coagulant on the quality of whole soybean flour tofu
 
 
Titel: Influence of calcium sulfate incorporated with gluconolactone coagulant on the quality of whole soybean flour tofu
Auteur: Lu, Wenjing
Zhang, Yue
Zhang, Cen
Chen, Di
Xiao, Chaogeng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland