Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Heat treatment in the presence of arginine increases the emulsifying properties of soy proteins
 
 
Titel: Heat treatment in the presence of arginine increases the emulsifying properties of soy proteins
Auteur: Kano, Hiroshi
Shiraki, Kentaro
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland