Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Flavor formation analysis based on sensory profiles and lipidomics of unrinsed mixed sturgeon surimi gels
 
 
Titel: Flavor formation analysis based on sensory profiles and lipidomics of unrinsed mixed sturgeon surimi gels
Auteur: Xu, Pengfei
Liu, Li
Liu, Kang
Wang, Jinlin
Gao, Ruichang
Zhao, Yuanhui
Bai, Fan
Li, Yujin
Wu, Jihong
Zeng, Mingyong
Xu, Xinxing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland