Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of non-volatile and volatile flavor profiles of Coregonus peled meat cooked by different methods
 
 
Titel: Characterization of non-volatile and volatile flavor profiles of Coregonus peled meat cooked by different methods
Auteur: Jin, Wengang
Fan, Xinru
Jiang, Caiyan
Liu, Yang
Zhu, Kaiyue
Miao, Xiaoqing
Jiang, Pengfei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 17 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland