Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Application of enzyme-digested soy protein hydrolysate on hydroponic-planted lettuce: Effects on phytochemical contents, biochemical profiles and physical properties
 
 
Titel: Application of enzyme-digested soy protein hydrolysate on hydroponic-planted lettuce: Effects on phytochemical contents, biochemical profiles and physical properties
Auteur: Mohana Dass, Shaila
Chai, Tsun-Thai
Cao, Hui
Ooi, Ai Lin
Wong, Fai-Chu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 12 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 47 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland